Antwoorden op 10 veel gestelde vragen over restauratie van smeedwerk en gietijzer - Mark Peeters

Restauration des anciennes ferronneries en fonte et fer forgé : réponses sur 10 questions fréquemment posées

AltNova’s zaakvoerder Mark Peeters bracht een volledig herziene versie van zijn eerste boek uit, het boek ‘Restauratie van smeedwerk & gietijzer: Antwoorden op 10 veel gestelde vragen’ geeft een aparte inkijk op de restauratie van oude, waardevolle metaalwerken: balkons in gietijzer, hekwerken in smeedijzer, dak ornamenten in zink of koper. Het boek belicht ook de problematiek van gebarsten natuursteen waarin deze authentieke metaalwerken vaak zitten vast gemaakt: sokkels, plinten en kolommen. Anders dan in andere publicaties over dit onderwerp, komen veel praktijkvoorbeelden aan bod, afkomstig uit de indrukwekkende referentielijst van “Altnova”, de restauratiefirma door de schrijver opgestart en geleid.

Een gedeelte van het boek, de eerste 15 pagina’s, zijn gratis beschikbaar als voorbeeld. Dat inkijkexemplaar is hieronder zichtbaar. Bent u geïnteresseerd in de andere hoofdstukken en/of vragen, het volledige boek is hier te koop.

De fysieke paperback versie van het boek is beschikbaar op bol.com. Klik op onderstaande knop om een bestelling te plaatsen. De prijs van het boek wordt in mindering gebracht indien u een bestelling bij AltNova plaatst.

Contactez-nous

Désirez-vous un devis ou avez-vous des questions au sujet de votre projet? N’hésitez pas à nous contacter par mail ou par téléphone. AltNova vous donne conseil par rapport aux aides financières éventuelles pour votre projet.